Cadeaus onder 10 euro

Met de feestdagen voor de deur is de tijd aangekomen om cadeautjes in te slaan. Om jullie een handje op weg te helpen hebben wij alle cadeautjes onder 10 euro op een rijtje gezet. Zowel cadeautjes voor vrouwen als baby’s.

Naïf doucheschuim

Met deze douchegel van Naïf zit je altijd goed! Hij hydrateert, reinigt de huid en ruikt ook nog eens heerlijk!

Knuffel me boekje

Een cadeautje voor een kindje? Met een boekje zit je altijd goed! Deze te leuke vingerpopboekjes hebben we in verschillende varianten.

Speenlint

Deze speenlinten van ootje kadootje zijn super handig en ook nog eens heel leuk. Ideaal als cadeautjes dus!

Morse code armbandje

Een prachtig armbandje met een hele mooie betekenis. We hebben de armbandjes met de betekenins ‘mama‘ maar ook met de betekenis ‘tante‘.

Morse code armbandjes mama en tante

Geboortekaartjes bundel

Hoe leuk is het om af en toe de geboortekaartjes terug te kijken? Dat kan nu heel makkelijk door deze leuke geboortekaartjes bundel. Ideaal om te geven als cadeautje!

Himalaya zout theelichthouder

Naast de leuke uitstraling heeft Himalaya zout ook nog veel voordelen. Je kunt zelfs 2 theelichthouders kopen voor minder dan 10 euro!

Naïf baby mini set

Met Naïf als cadeautje zit je eigenlijk altijd goed! Deze baby mini set is dan ook echt ideaal als je op zoek bent naar een kleiner cadeautje. Hier maak je alle mama’s en baby’s blij mee.

Himalaya badzout

Zoals al eerder is benoemd, heeft Himalaya zout heel wat voordelen. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te krijgen. Zelfs als je geen bad hebt, want dan kun je er ook een heerlijk voetenbad mee maken! Verkrijgbaar als ‘mama momentje‘ maar ook als ‘geniet momentje‘.

Nog meer cadeau tips

Als je meer budget hebt dan 10 euro, kun je ook nog kijken naar onze advent cadeauboxen. Dan geef je een echt uniek cadeau! We hebben verschillende baby cadeauboxen voor jongens, meisjes en ook neutrale. Maar we hebben ook nog advent cadeauboxen voor de mommy to be of de time to chill die je iedereen kan geven!